Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев коментира смяната на Стамен

...
Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев коментира смяната на Стамен
Коментари Харесай

Георги Василев даде съвет на ЦСКА за треньора

Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев разяснява промяната на Стамен Белчев и разновидностите за нов треньор на " армейците ".

„ Във футбола ни се случват такива неща и не мога да кажа, че са непредвидени. Когато има напрежение, постоянно изгарят бушоните, а това са треньорите. Аз следях деликатно процеса в ЦСКА след загубата от Клуж в Лига Европа. Постоянно се припомняше какъв брой мъчно върви тимът в шампионата и сякаш смяната се приготвяше. Ръководството постоянно прави това с вярата да е за по-добро, само че няма никакви гаранции “, разяснява Гочето пред Мач Телеграф.

Според него най-правилно е против Рома ЦСКА да бъде воден от досегашните помощници на Белчев.

" Треньорските смени се вършат доста елементарно в България и много по-трудно в другите страни. Там треньорите са предпазени от контракти и постоянно клубовете не желаят да заплащат огромни неустойки.

Освен това решенията не се взимат толкоз прочувствено, когато си уверен, че това е верният човек за треньор на тима. Може би е по-добре да не се взима преждевременно решение в ЦСКА и тимът да бъде воден от сегашните помощници против Рома.

Очаквам новият треньор да бъде от познатия кръг от хора, които са работили в клуба или са познати с методите си. Не знам какво доверие ще получат тези хора. Другия вид е чужденец. Но там нещата опират и до финансови средства, както и до това какъв брой бързо той ще свикне с ситуацията “, приключи Георги Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР