Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред Дарик преди

...
Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред Дарик преди
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: При евентуална победа на ЦСКА нещата стават доста сложни за Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев приказва пред Дарик преди дербито сред ЦСКА и Лудогорец в неделя. Наставникът показа упованията си за конфликта на " Армията ".

" Като мач чакам да е нервозен. Залогът никак не е дребен. При възможна победа на ЦСКА нещата стават много комплицирани за Лудогорец и те го правят оценка. Предполагам, че и двата тима го правят оценка. От спортно-техническо естество не чакам някакъв трогателен театър, защото е обикновено, когато точките са извънредно значими и за двата тима нормално не се получават някакви футболни спектакли. Много значим мач и за двата тима.
 Много промени в съставите на ЦСКА и Лудогорец
Много промени в съставите на ЦСКА и Лудогорец

За мача в неделя

Може в един миг резултатът да дефинира накъде се запътват и двата тима. При победа на ЦСКА става комплицирано за Лудогорец, назад, в случай че Лудогорец победи към този момент пък за ЦСКА стават сложни нещата, защото Лудогорец си връща първото място. Най-вероятно в плейофите ще бъде хазаин на ЦСКА и ще му бъде по-лесно ", стартира Стоев.

" Общо взето от ЦСКА чакам борба, защото те допускам ще разчитат повече на неточности на противника. Докато Лудогорец съгласно мен ще се опита да победи в този мач, защото знае, че е извънредно значима тази победа за него. ЦСКА в полза на истината спортно-технически не демонстрират напролет кой знае какви игри, само че побеждават, което пък е показателно, че са сериозен тим. Един тим, когато напълно игрово не бих споделил, че има съществено предимство на терена, а побеждава, демонстрира, че въпреки всичко има някаква класа в него. Ще е забавно. "
 Билети за огромния мач ЦСКА - Лудогорец към този момент съвсем няма
Билети за огромния мач ЦСКА - Лудогорец към този момент съвсем няма

Ето какъв брой останаха

" Лудогорец не беше този тим, който го познавам от предходните години. Аз не си припомням най-малко края на април, ЦСКА последните години са конкурент на Лудогорец, и по този начин ЦСКА да е имал по-добър точков актив от Лудогорец. Обикновено края на април нещата съвсем бяха изяснени. Докато в този момент е противоположното, което е напрежение освен за Лудогорец, а и за ЦСКА, защото те знаят, че би трябвало да запазят този точков актив, в случай че не желаят както е думата " най-после на Дунава да се удавят ". Напрежението ще е извънредно огромно ", сподели още треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР