Бившият треньор на Берое и настоящ на Спортист (Своге) Петър

...
Бившият треньор на Берое и настоящ на Спортист (Своге) Петър
Коментари Харесай

Петър Колев: Мондиалът в Катар беше изключително интересен от зрителска гледна точка

Бившият треньор на Берое и сегашен на Спортист (Своге) Петър Колев разяснява отминалото Световно състезание.

" Мондиалът в Катар беше извънредно забавен от зрителска позиция, въпреки че не изпъкна с особени тактически новости. Може би множеството играчи бяха в оптимална форма поради интервала от годината, в който се организира, като се изключи тези в тима на Германия. При тях имаше изчезнали и връщащи се след травми футболисти.

Не съм сюрпризиран от четвъртото място на Мароко, тъй като те разполагат с едни от най-хубавите футболисти в света, само че съм сюрпризиран от постоянството им в тактическата дисциплинираност по време на шампионата. В много тимове се видя сполучливо вариране в тактическите системи по време на играта.
 Oфициално: Петър Колев застана отпред на Спортист (Своге)
Oфициално: Петър Колев застана отпред на Спортист (Своге)

В идващите дни ще бъде разгласен проектът за зимна подготовка на тима.

Аржентина завоюва, тъй като имаше една звезда и още 10 работливи, дисциплинирани, положителни футболисти. Финалът беше най-интересният, откогато помня. Мачът мина през всичко - предимство на единия тим, равнене на силите, а в края на постоянното време можеше да се стигне и до цялостен поврат. Паритет в продълженията, в които и двата тима желаеха да завоюват, без да чакат дузпите. На фона игровото държание в огромна част от срещата Аржентина справедливо завоюва купата.

Франция изгуби първото и началото на второто полувреме, само че със промените, които Дешан направи в 41-ата минута (нещо, което виждам за първи път в подобен финал), съумя да повдигне равнището на тима си, с цел да забележим в последна сметка този паметен театър ", проучва Колев пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР