Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа призна за психически проблеми

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа призна след загубата от Александър Усик, че има проблеми с психологичното здраве.

35-годишният Усик отбрани международната си купа във версиите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) след триумф против британеца по точки в 12-рундов мач в Джеда  в събота.
 Джошуа не бе на себе си след загубата Джошуа не бе на себе си след загубата
Джошуа също е отчаян, че е оставил страстите му да вземат връх в мача против Усик.

" Пожелавам на Усик още триумфи в неговия блян към великолепие. Ти си страховит първенец! Вчера (б.р. В събота) душевен трябваше да вляза в тъмнината, с цел да се удрям за шампионските колани. Имах две борби - с Усик и с моите страсти. Загубих и двете! ", написа британецът в обществените мрежи.
 Усик още веднъж пречупи Джошуа, въпреки и в много по-равностоен дуел Усик още веднъж пречупи Джошуа, въпреки и в много по-равностоен дуел
" Ще бъда първият, който ще признае, че се е разочаровал от себе си. Действах със пристрастеност и страст, а когато не се управлявам, не е доста добре. Обичам този спорт и от тук нататък ще ставам все по-добър! Уважение ", добави Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР