Бившият спортен министър бе избран за заместник-председател на Комисията по

...
Бившият спортен министър бе избран за заместник-председател на Комисията по
Коментари Харесай

Кралев с критика за "най-безсмисления и некомпетентен" спортен министър

Бившият състезателен министър бе определен за заместник-председател на Комисията по въпросите за децата, младежда и спорта, както и за член на Комисията по туризъм. Той се похвали в персоналния си профил във Facebook, само че паралелно с това се изрече нападателно за Андрей Кузманов.
Освен това Кралев показа, че ще положат доста старания, с цел да " възстановят естествения темп на работа в спортния свят ". Ето и всичко, което написа в обществената мрежа, без редакторска интервенция:
" По време на съвещание на 47то Народното събрание бях определен за заместник-председател на Комисията по въпросите за децата, младежта и спорта и за член на Комисията по туризъм.
Спортът ни прекара тежки 7 месеца под управлението на най-безсмисления и незапознат състезателен министър, който сме имали. Ще следва да поставим доста старания, с цел да възстановим естествения темп на работа в спортния свят. Ще продължа да работя за развиването на българския спорт със същата сила и старание, както го правех в продължение на 6 години и половина в качеството ми на министър на младежта и спорта.
Туризмът е един от най-засегнатите от рецесията браншове и ще работя интензивно, с цел да подпомогнем бранша да резервира работните места и да успее да сътвори нови условия за работа, съобразени с измененията в икономическата и обществена среда " - написа Кралев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР