Бившият собственик на Левски Тодор Батков, който управлява клуба в

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков, който управлява клуба в
Коментари Харесай

Батков: Трябва да има сериозно затягане на коланите в Левски

Бившият притежател на Левски Тодор Батков, който ръководи клуба в продължение на 14 години гостува в утринния блок на „ Нова Телевизия “. Той приказва по настоящите тематики в клуба и поддържа новите ръководещи хора в клуба - Наско Сираков и Тити Папазов.

" Това е едно от най-хубавите решения, изключително в комбинацията Наско - Тити. Двамата са потвърдени левскари, съумели хора. С Наско съм работил от 1998 до 2002, от 2004 до 2008, както и през 2013. Той е един от най-хубавите спортни шефове в България. Добрата вест е, че въпросът с акциите се реши. Второ - поздравявам концепцията на Сираков да разгласи финансовото положение на Левски, което е много тежко ", разяснява Батков.

" Тревожното са настоящите отговорности към 2,5 милиона за налози, заплати към футболисти, над 4 милиона дълг към Национална агенция за приходите. През 2008 ЦСКА имаше такива отговорности и не получи лиценз, а Левски игра в Европа на тяхно място. Добрата вест е, че разплащанията са разсрочени, това се е случвало в последните 4-5 години, защото огромна част са лихви ", добави юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР