Бившият съпруг на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от когото тя

...
Бившият съпруг на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от когото тя
Коментари Харесай

Синовете на Бритни не искали да я виждат

Бившият брачен партньор на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от който тя има 2 деца, скоро сподели, че синовете ѝ не желаят да я виждат. Двамата имат двама синове - Шон на 16 година и Джейдън на 15 година, написа teenproblem.net.

Кевин даде изявление за " ITV " и от " Daily Mail " писаха, че той е споделил, че момчетата са решили, че към този момент не желаят да се виждат с майка си.

Една от аргументите е, че тя споделя голи фотоси на себе си в Instagram.

" Момчетата взеха решение, че няма да я виждат в този момент. От няколко месеца не са я виждали. Те взеха решението да не вървят на сватбата ѝ ", обяснил Федърлайн. Бритни се омъжи за колегата си Сам Асгари през юни. Сега певицата разяснява посредством пост в Instagram казаното от някогашния ѝ брачен партньор.

" Натъжава ме да чуя, че някогашният ми брачен партньор е решил да дискутира връзката сред мен и децата ми. Както всички знаем, да отглеждаш младежи момчета в никакъв случай не е елементарно за никого... Притеснява ме фактът, че повода е моят Instagram... Беше МНОГО преди Instagram... Дадох им всичко... Само една дума: Нараняващо... Ще го кажа... Майка ми ми сподели: " Трябва да ги дадеш на татко им "... Споделям това, тъй като мога ", написа изпълнителката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР