ВАШИНГТОН (AP) — Хорхе Матео се включи в серията зелена

...
ВАШИНГТОН (AP) — Хорхе Матео се включи в серията зелена
Коментари Харесай

Ударът на Матео на 12-то място помага на Ориолс да оцелее след проваленото спасяване на Кимбрел, да победи Натс и да избегне удара

ВАШИНГТОН (AP) — Хорхе Матео се включи в серията зелена светлина със сингъл от 12-ия ининг и Балтимор Ориолс оцеля при още едно нерешително излизане от по-близкия Крейг Кимбрел, с цел да победи Вашингтон Нешънълс със 7-6 в сряда вечерта и да избегне загубата си за първи път от съвсем две години. 11-ти. Райън Маунткасъл изведе Балтимор на върха 5-3 с хоумър с два ръна в 11-ия от Хънтър Харви, само че пинч-хитърът Илдемаро Варгас удари елементарен дубъл против Алберт Суарес (2-0) в долната половина, с цел да направи 5 -4 и по-късно Джейкъб Йънг изравни резултата с жертвен флай.

В 12-ата Матео поведе с базов удар, с цел да вкара автоматизирания бегач Джордан Уестбърг, напреднал до трети след неточности на третия бейзмен Варгас и кечър Кейберт Руис и гол на див терен от Джордан Уиймс (1-1).

Джейкъб Уеб позволи удвояване на Луис Гарсия-младши в долната част, което вкара националите в границите на 7-6, само че се отдръпна идващите три удара за второто му избавяне.

Кимбрел съумя да избави за трети път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР