Бившият съдружник на Васил Божков- Цветомир Найденов, станал основен свидетел

...
Бившият съдружник на Васил Божков- Цветомир Найденов, станал основен свидетел
Коментари Харесай

Враг на Божков включен в разширения черен списък на МФ по за...

Бившият съучастник на Васил Божков- Цветомир Найденов, станал главен очевидец на прокуратурата против хазартния необут, е включен в оповестения от Министерството на финансите уголемен лист на лицата, които попадат или евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на финансовото ведомство на Съединени американски щати.

В разширения лист влизат „ всички съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор на юридическите лица по писмен знак „ а “, включени все още и за последните 5 години “. Списъкът е формиран на база информация, която е налична и тествана досега и обгръща интервала от 2016 година до 2021 година

В него попада името и на майката на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски - Ирена Кръстева, както и доближеният му юрист Александър Ангелов. Присъства и дясната ръка на Божков-Георги Попов, който държеше акциите на футболния клуб Левски.

Включените в листата лица са взели участие допълнително от едно сдружение и са с открита безспорна съгласуваност с физически и юридически лица от листата по т. 1 „ а “.

Списъкът може да бъде допълван или поправен при приемане на нови данни или обстоятелства, оповестяват още от финансовото министерство.

Линк към листата можете да намерите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР