Бившият руски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно днес ненавистта си

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно днес ненавистта си
Коментари Харесай

Медведев в истерия: Мразя ги, те са копелета и мръсници

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно през днешния ден " ненавистта си " към " дегенератите ", които " желаят гибелта на Русия ". Изказването му илюстрира втвърдяването на тона от страна на някои висши представители в Москва в разгара на настъплението против Украйна, съобщи Франс прес.

" Често ме питат за какво постовете ми в " Телеграм " са толкоз внезапни. Отговорът е, че ги мразя. Това са копелета и изроди. Те желаят гибел за нас, за Русия. И до момента в който съм жив, ще върша всичко за това те да изчезнат ", написа в същата платформа 56-годишният експрезидент, без да посочи кого има поради.

Медведев, който е непосредствен съдружник на сегашния държавен глава Владимир Путин, беше президент от 2008 до 2012 година и министър председател от 2012 до 2020 година Сега той е заместник-председател на авторитетния Съвет за сигурност.

Смятан преди за сдържан в изявленията си човек, от началото на съветското нахлуване в Украйна той се наложи като един от най-яростните критици на западните страни, въвели наказания против Москва.

Миналия месец той осъди " безумните " стопански наказания против Русия.

Италианският външен министър Луиджи Ди Майо изрази безпокойствие от изявлението на Медведев в Телеграм за враговете на Русия, съобщи ТАСС.

" Изявленията на Медведев са доста съществени и рискови. Това са неприемливи думи, които мощно ни безпокоят и заради обстоятелството, че идват от заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия. Това не е знак за разговор, не е блян към прекъсване на огъня, не е опит за възобновяване на мира, а са недвусмислени думи на опасност към тези които упорито се стремят към мир ", съобщи Ди Майо, представен от АНСА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР