Бившият румънски президент Траян Бъсеску, който е новоизбран евродепутат от

...
Бившият румънски президент Траян Бъсеску, който е новоизбран евродепутат от
Коментари Харесай

Румънски президент: ЕС ни кара да живеем с мюсюлманската...

Бившият румънски президент Траян Бъсеску, който е новоизбран евродепутат от Европейската национална партия, разкритикува бездействието на Европейския съюз по въпроса за миграцията и „ неспособността на общността да отбрани границите си “, написа „ Политико “.

„ Европейски Съюз, с неналичието си на деяние, наподобява ни споделя, че би трябвало да живеем с мюсюлманската инвазия “, съобщи Бъсеску в тв изявление тази седмица. Бъсеску бе президент на Румъния от 2004 до 2014 година Той ще бъде единият от двамата евродепутати от румънската дясноцентристка партия „ Народно придвижване “ и се закани, че въпросът с миграцията ще бъде една от борбите, които възнамерява да води в Брюксел.

„ Не мислете, че рецесията от 2015 година е завършила. Тя е в цялостен кипеж даже в този момент. Но към този момент не се приказва за нея, тъй като се е трансформирала съвсем в даденост “, споделя Бъсеску.

Европейски Съюз и интернационалните данни демонстрират спад в броя на идващите мигранти в блока след пика през 2015 година, когато над 1 млн. души влязоха на територията на общността. По данни на Международната организация по миграция за тази година броя е 31 000 души. За цялата 2018 година в Европейски Съюз са пристигнали 145 000 мигранти, съобщи БНР.

Според Бъсеску Европейски Съюз би трябвало да се опълчи не на „ бедните мигранти “, а на незаконните организации, които им вземат по 5000 - 10 000 евро, с цел да ги стоварят в Италия, Испания и Гърция. fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР