Бившият президент на БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов

...
Бившият президент на БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов
Коментари Харесай

Вальо Михов разочарован от поведението на Роналдо на пресконференцията

Бившият президент на БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов съобщи пред сътрудниците от " БНР ", че суперзвездата на португалския народен тим - Кристиано Роналдо е направил неприятно усещане с дейностите си по време на конференцията преди няколко дни.

Припомняме, че нападателят отмести две бутилки на генералния спонсор на Евро 2020 тъй че да не се виждат пред него и посъветва публицистите да пият вода, придърпвайки шише вода към себе си.

" Аз се веселя, че към този момент виждаме по 60 000 фенове по трибуните (има поради мача Унгария - Португалия в Будапеща, б.а.). Започва излекуване след пандемията. Колкото до решението на унгарците да запълнят целия потенциал на стадиона - всеки си нови отговорността.

Играчи като Роналдо на терена изобщо не ги разясня, той е популярен, само че ми направи неприятно усещане на конференцията - той осакати рекламата на генералните спонсори. Играчите би трябвало да бъдат съпричастни към тези, които си дават парите.

Звезди като него получават милиони от спонсорски контракти и би трябвало да бъдат прецизни в държанието си. За мен би трябвало да има наказания. Аз съм част от този рекламен бизнес и мога да кажа, че понижиха рекламите в спорта, тъй като в тази пандемия бизнесът няма възвръщаемост.

А цената на рекламата зависи от приходите на даден бизнес. Има огромен спад, само че по тази причина се веселя, че публиката се върна по стадионите ", сподели Михов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР