Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс направи доста язвителна

...
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс направи доста язвителна
Коментари Харесай

Пол Инс съсипа Солскяер и щаба му

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс направи много язвителна оценка на протичащото се при “червените дяволи”, Оле Гунар Солскяер и неговият щаб. Според него това са хора без задоволително опит на високо равнище и не може от тях да се чака да преобърнат нещата в един от грандовете.

“Не може да имаш управител, който е изпаднал с Кардиф, след което е отишъл в Мьолде и да очакваш той да пристигна в най-големия клуб на света и да построи отбор, който да се съревновава с най-хубавите в света. Щабът, който е към него също - Киърън МакКена пристигна от академията, Майкъл Карик няма никакъв опит като треньор, а Мики Фелън въобще не знам какво прави. Това е неговият щаб. Имаш играчи от международна класа, само че в случай че проучваме тактиката, ще забележим, че тя не извлича най-хубавото от тях. Това е щаб, за който Оле споделя, че е доста добър, брилянтен. А това е тим, който получава голове за развлечение. Работят ли в за възстановяване на отбраната? Знаят ли играчите по какъв начин да се подредят, къде да застанат, когато топката е в избрана зона.

Наистина желая да отида на Карингтън и една седмица да виждам какво упражняват. Ще ми хареса да го направя. Не знам дали играят пет на пет, дали играят волейбол и някакви такива нелепости. Не знам какво вършат, само че ми се желае да видя. Ще ми се Оле да ме предложения за една седмица и да каже - Пол, ето това е, което вършим и по този начин го вършим”, съобщи някогашният състезател на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Тази вечер " алените дяволи " гостуват на Тотнъм от 19:30 българско време, а при възможен отрицателен резултат в тяхна изгода е доста евентуално норвежеца да бъде уволнен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР