Бившият национал Михаил Александров, който наскоро премина от Арда в

...
Бившият национал Михаил Александров, който наскоро премина от Арда в
Коментари Харесай

Михаил Александров: В началото никой не вярваше в проекта Лудогорец

Бившият национал Михаил Александров, който неотдавна мина от Арда в Славия, гостува в настоящо студио „ Дерби “. Пред известния водещ Георги Симеонов – Мейса той разяснява престоя си в ЦСКА като младеж и шестгодишните си изяви с екипа на Лудогорец.

" В мъжкия тим на ЦСКА бях много, много млад. Може би бях без нужния опит и качества към този миг. Бях единствено на 15 години. Това до някаква степен оправдава невъзможността ми да се наложа в мъжкия тим.

Когато дойдох в Лудогорец, към този момент имах опит – и тактически, и физически. В днешно време за мен тези неща са доста значими. Придобих ги в една страна, в която тези неща са доста значими - Германия ".

" Там научих доста, макар че не играех постоянно. В Германия нещата са в друго измерение. Върнах се в България, с цел да покажа какво съм научил. Лудогорец беше план, в който никой, с изключение на околните до тима не имаха вяра. Аз повярвах, влязох в отбора, който беше на пето място в Б група с ясната цел, че би трябвало да влезем в елита. Апетитът идва с яденето – освен се озовахме в „ А “ група, само че и атакувахме първото място.

В най-хубавите години за мен за Лудогорец ядрото беше основано от български футболисти. Много са българите, които минаха оттова. Ако пристигна чужденец в български тим, на него му би трябвало време да влезе в състава и по-късно да покаже своите качества ", съобщи Александров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР