Бившият национал и нападател на Манчестър Юнайтед обяви кои футболисти

...
Бившият национал и нападател на Манчестър Юнайтед обяви кои футболисти
Коментари Харесай

Бербатов обяви кои футболисти ще наследят Меси и Роналдо

Бившият национал и нападател на Манчестър Юнайтед разгласи кои футболисти ще наследят суперзвездите Кристиано Роналдо и Лионел Меси след отказването им от играта. Според него има задоволително млади състезатели, които могат да заемат мястото им, като сред тях са Неймар, Килиан Мбапе, както и Мейсън Грийнууд от Манчестър Юнайтед.

" В петък стават две години, откогато Роналдо подписа с Ювентус. Никой не може да каже, че той не е необикновен в Италия, изключително поради възрастта, на която се намира. Той е на 35 години. Повечето футболисти на неговите години са надалеч от най-хубавите си дни, а това, което прави той, е просто необикновено. Роналдо се грижи за себе си извънредно професионално, може би по-добре от всеки различен. На такава възраст би трябвало да работиш извънредно старателно, с цел да поддържаш добра форма. Трябва да ценим Меси и Роналдо, тъй като един ден те към този момент няма да са на терена. И двамата са повече от специфични ", сподели Бербатов.

" Когато Роналдо се откаже, това ще бъде един от най-тъжните дни за футбола. Дори хората, които не го харесват, ще го оценят. Този ден безспорно ще пристигна, само че нека не е скоро. Когато той и Меси се откажат, други ще заемат техните места. Така се случва в живота, футболът откри своите герои даже след Пеле и Марадона. Сега имаме Неймар, Мбапе, Грийнууд и още доста други млади играчи, за които се надявам, че могат да доближат висотите на Роналдо и Меси, колкото и необикновено да наподобява това. без Роналдо Реал към момента е мощен тим, само че несъмнено не е същият като с него. Той им липсва към момента. Същото ще стане и с Барселона, когато Меси напусне. Те ще продължат, само че няма да е същото ", изясни Бербатов в колонката си за една от най-големите букмейкърски компании.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР