Бившият нападател на Виляреал Диего Форлан сподели очакванията си за

...
Бившият нападател на Виляреал Диего Форлан сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Диего Форлан: Ювентус винаги е фаворит за трофея в Шампионската лига

Бившият нападател на Виляреал Диего Форлан показа упованията си за първата осминафинална среща от Шампионската лига сред първенеца в и италианския гранд довечера. Уругвайската легенда не счита, че отсъствието на аржентинския нападател ще се отрази прекомерно отрицателно на Старата госпожа, защото наставникът Масимилиано Алегри има варианти в офанзива, съгласно Форлан, който в кариерата си в Европа е играл още за, и.
 Алегри: Шансовете ни против Виляреал са 50 на 50 Алегри: Шансовете ни против Виляреал са 50 на 50
“Съжалявам, че Дибала няма да е там, искаше ми се да го видя в игра. Въпреки това, Юве е доста мощен тим и Алегри разполага с запаси, които са на равнището на предизвикването. ще би трябвало да внимава доста ”, показа пред TuttoJuve уругваецът.
 Емери: Не сме любимци, само че показахме, че можем да преодолеем тимове от равнището на Ювентус Емери: Не сме любимци, само че показахме, че можем да преодолеем тимове от равнището на Ювентус
“Традициите и историята на Юве би трябвало постоянно да бъдат уважавани и вземани под внимание. За мен те постоянно би трябвало да бъдат считани за един от любимците за трофея ”, добави Форлан.
 Ювентус отпътува за Испания без Пауло Дибала Ювентус отпътува за Испания без Пауло Дибала
“Има огромен баланс на силите (в дуела сред Виляреал и Ювентус - б.р.). Трудно е да се направи прогноза за този конфликт. Със сигурност ще бъде значимо кой ще се показа по-добре в първия мач, тъй като това би могло да наклони везните в интерес на единия или другия отбор. Вместо да върша прогнози, имам намерение да се насладя на два страхотни мача ”, сподели още Форлан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР