Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор на България

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор на България
Коментари Харесай

Бербатов: Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата в Англия

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния тим на България Димитър Бербатов разяснява възможностите на " алените дяволи " да завоюват купата на Висшата лига през този сезон. Според голмайстора момчетата на Оле Гунар Солскяер са в доста добра позиция, изключително след привличането на Рафаел Варан и Джейдън Санчо.

" Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за купата, изключително след новите попълнения, които притегли това лято. Много съм благополучен, че взеха Рафаел Варан от Реал Мадрид. Той е международен първенец, победител в Шампионската лига, има нрав на победител и е играл с най-хубавите през годините. Очаквам с неспокойствие да видя по какъв начин ще се приспособява и по какъв начин ще си партнира с Хари Магуайър”.

" Джейдън Санчо към този момент е добър другар с британските национали в тима на Юнайтед, което е прелестно, когато отиваш в нов тим. Надявам се, че това ще му помогне да свикне по-бързо. Знаем за качествата му, само че има благоприятни условия за него да се развива и да се надяваме, че в Юнайтед той ще разгърне капацитета си”.

" Отборът на Юнайтед е в положително положение. Вече изхарчиха много пари и не виждам по какъв начин ще похарчат повече. Вероятно може да подсилят позицията на десен краен бранител. Аарън Уан-Бисака сигурно е първи избор, само че бих желал да видя солидна запаса, която да го притиска. Освен това мисля, че са приключени като отбор”, сподели Бербатов пред Daily Mail.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР