Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи любопитно предложение

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи любопитно предложение
Коментари Харесай

Бербатов с предложение кой да води Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи любопитно предложение за заместител на Оле Гунар Солскяер на мениджърския пост при " алените дяволи ". Солскяер бе освободен от управлението на клуба в неделя след поредицата от слаби резултати на отбора от началото на сезона.

" Юнайтед от дълго време харесва Маурисио Почетино, само че защото той сега е треньор на ПСЖ, ще е мъчно той скоро да пристигна на " Олд Трафорд ". Единственото решение е в случай че Зинедин Зидан поеме ПСЖ. Ако Зидан е отворен към това, тогава бих могъл да видя Почетино отпред на Юнайтед ", разяснява някогашният български национал, чийто втори вид е много любопитен.

" При назначението на управител постоянно виждаме изненади. Кой е очаквал Солскяер да размени Моуриньо и да остане отпред три години? Лоран Блан е забавен претендент, той е някогашен състезател на Юнайтед, водил е ПСЖ и Франция, има уважението на футболистите и харизмата и спокойствието нужни, с цел да водиш Юнайтед ", сподели още Бербатов
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР