Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе потърсен от

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе потърсен от
Коментари Харесай

Бербатов за Дибала: Той е дребен и не знам дали ще пасне на футбола в Англия

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе потърсен от " Метро " да разяснява възможния трансфер на Пауло Дибала на " Олд Трафорд ". Българинът призна, че харесва качествата на аржентинеца, само че не е сигурен дали стилът му на игра ще пасне на футбола, който се практикува в Англия.
 Бербатов: Фъргюсън сбърка, че не ме взе на финала против Барселона  Пауло Дибала не желае да напуща Ювентус  Бербатов посъветва мениджъра на Юнайтед да не продава Лукаку и Погба  Бербатов хвърли светлина върху бъдещето си
" Аз съм почитател на Дибала. Вижда се, че той има футболен разсъдък. Мисленето му, пасовете му, играта му с ляв крайник, осъществяването на фаулове, всичко ми харесва. Единственото нещо, което ме тормози е, че той не е наедрял, а е малък. Дали ще пасне на стила на игра в Премиър лийг, който е по-физически? ", чуди се Бербатов.

" От друга страна, в Англия има и други играчи с неговите характерности - да вземем за пример Давид Силва - той е легенда. За Дибала ще е значимо да вземе образец от тези играчи, в случай че прехвърлянето стане факт ", добави благоевградчанинът.

Ювентус и Манчестър Юнайтед към момента договарят за размяната на играчи, като Дибала би трябвало да поеме към " Олд Трафорд ", а в противоположна посока ще замине Ромелу Лукаку.

" Всичко зависи от мениджърите. Ако Маурицио Сари желае състезател като Лукаку и счита, че Ювентус ще има изгода от него, а в това време Оле Гунар Солскяер счита, че Дибала е точният човек и не се нуждае от обичайната деветка, значи размяната е добра и за двете страни. Остава да забележим дали двата клуба ще се схванат. Какво ще стане, в случай че Дибала реши, че желае да остане в Италия и не желае да си потегля? Доста съм сюрпризиран, тъй като в Ювентус имат Игуаин, Манджукич, Роналдо. Аз доста одобрявам Игуаин и считам, че рецензиите към него са неоснователни. Той е доста образован и ми харесва по какъв начин се движи по терена. Все отново съм сюрпризиран, тъй като Юве има доста нападатели. Но във футбола роля играят и сътрудниците. Те са доста значими в днешно време, тъй като от време на време могат да договарят покупко-продажби, които самите играчи не желаят ", счита Берба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР