Бившият нападател Мартин Петров определи липсата на постоянство като основна

...
Бившият нападател Мартин Петров определи липсата на постоянство като основна
Коментари Харесай

Националният отбор има качества, но му липсва постоянство, заяви Мартин Петров

Бившият нападател Мартин Петров дефинира неналичието на неизменност като съществена спънка пред българския народен тим по футбол за реализиране на по-добри резултати. Според него съставът има благоприятни условия, които би трябвало да опита да развие в оставащите четири мача от квалификациите за международното през 2018 година в Русия.

" Отборът може още да израства, само че го няма това неизменност. Видяхме какъв мач направихме против Холандия, само че за жалост загубихме против Беларус. Има още мачове и се надявам тъкмо в тях най-сетне тимът да се окомплектова и да придобие нужното самочувствие ", сподели Петров при представянето на нов фамилен бранш на националния стадион " Васил Левски ".

Според някогашния състезател на " Манчестър сити " само победи на националния тим ще върнат почитателите на стадиона. Петров добави, че идният мач с Швеция на 31 август може бъде добра основа за това начинание.

" Хората идват на мачовете, когато има положителни резултати. Надявам се, че играчите ще подходят съществено против Швеция и ще се раздадат на терена. Знам какво е да играеш на цялостен стадион и е напълно друго, когато играеш на празен. Дори и да не си изцяло квалифициран физически, публиката ти дава крила да се раздадеш на терена ", сподели Петров, който сега работи като футболен сътрудник.

Въпреки желанието му да участват повече хора на мачовете на националния тим, той е безапелационен, че не би посетил мач от Първа лига с децата си, до момента в който не бъдат взети ограничения за усилване на сигурността по стадионите.

За мача с Швеция на " Васил Левски " ще има " фамилен бранш " по самодейност на спонсора на националния тим " Виваком ". Капацитетът на зоната е 400 фенове, като един възрастен може да заведе до три деца под 14 години със себе си. Цената на билет за възрастен ще е 40 лв., а за всяко дете ще се доплаща по 2 лв..

Секторът е със независим вход и е обособен от останалите. За по-голямо улеснение седалките ще бъдат " облечени " с меки подложки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР