Разследване на пътнотранспортно произшествие на главния път в района на

...
Разследване на пътнотранспортно произшествие на главния път в района на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Кърджалийско: Пострадали са три деца и жена

Разследване на пътнотранспортно произшествие на основния път в региона на село Върхари е стартирано в РУ-Момчилград.

Тежкият пътен случай с е станал към 08:45 часа на 12 май . По първични данни погрешно изпреварване е предизвикало пътното произшествие, при което лек автомобил „ БМВ “ с 24-годишен лидер при прибиране в своята пътна лента, е блъснал движещ се пред него „ Фолксваген “, който в резултат на удара е навлязъл в насрещната лента и се е блъснал в „ Мерцедес “.

45-годишната лидерка на „ Фолксваген “-а и пътуващите в него 7-годишна и 17-годишна , а също и 13-годишен от „ Мерцедес “-а са били превозени от екипи на Центъра за незабавна помощ в кърджалийската болница. Трима от тях са настанени за лекуване, а малолетното момиче е било превозено в пловдивска клиника .

Екип на РСПБЗН-Момчилград е оказал помощ на незабавните медици за преместване на потърпевшите до колите за спешна помощ , а по-късно е обезопасил авариралите коли. Движението в региона за няколко часа е било пренасочвано от полицейски екипи през Момчилград и село Градинка. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е направила оглед.

Тестовете за алкохол и опиати на водачите са с негативни резултати . Установено е, че лекият автомобил „ БМВ “ е със служебно прекъсната регистрация на съображение чл.143, ал.10 от ЗДвП поради липса на годна застраховка „ Гражданска отговорност “. Водачът му е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство. Работата по изясняване на произшествието не престават група „ Охранителна полиция “ и проверяващ служител на реда.

Добра вест за всички пенсионери! Повишението на пенсиите ще е не с 10%, а с 11%

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР