44-годишният мъж бе убит в колата си на 18 януари

...
44-годишният мъж бе убит в колата си на 18 януари
Коментари Харесай

Тъщата на убития Пейо поиска свобода: Невинна съм, зет ми ни обичаше

44-годишният мъж бе погубен в колата си на 18 януари на улица " Елемаг " в столичния квартал " Изгрев ". Там той отишъл, с цел да се срещне с 33-годишната си брачна половинка Габриела Пеева-Славова. Двамата имат 6-годишен наследник, а няколко месеца преди убийството Габриела родила второ момченце. То било записано на името на Пейо, макар че ДНК разбор към този момент сподели, че не той е биологичният татко. Именно поради различия във връзка с децата била уговорена срещата сред Пейо и Габриела. Когато мъжът отишъл на адреса обаче в колата се качили брачната половинка му и майка й. 

Ден по-късно тялото на Пейо бе открито в лекия автомобил, оставен от майката и дъщерята край хижа " Алеко " на Витоша. При осъществената в Съдебна медицина аутопсия на 44-годишния мъж е открито, че причина за гибелта му е " остра сърдечно съдова и дихателна непълнота " и надлежно " механична асфиксия " от прилепяне на шията, т.е. мъжът е бил удушен.

Преди две седмици съдът промени мярката за неотклонение на Габриела Пеева. 

Днес майка й бе доведена в съда през вътрешен вход, като бе скрила лицето си с маска, вдигната до очите. 

Пред магистратите Красимира Трифонова заяви, че е почтена.

" Не съм направила действието. Нямам нищо общо със гибелта на Пейо Пеев. Той беше мой шурей. Обичаше ни. Искаше да живее с нас. Ако не са му разрешавали, не е моя работа. Не съм се месила ", съобщи тя.

54-годишната някогашна консулка в Тайланд разказа и за нощта на убийството. " Във въпросната вечер разхождах кучето си, приказвах с моя съседка. Не съм влизала в автомобила. При задържането бях в потрес. Не знам какво съм писала и подписвала. Никога през живота си не съм правила нарушаване. Няма да се прикривам ", уточни Трифонова.

Жената посочи, че има животозастрашаваща хипертония и се нуждае от профилирано лекуване.

" Задържането ми се употребява за плячкосване на персоналното ми имущество посредством закани за ликвидиране Моля за състрадание, безпристрастност. Моля за по-лека мярка ", прикани още тя.

Магистратите обаче не я съжалиха и я оставиха за непрекъснато в ареста. 

Решението обаче не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Апелативен съд на 21 май.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР