Бившият министър на финансите Владислав Горанов отново бе извикан на

...
Бившият министър на финансите Владислав Горанов отново бе извикан на
Коментари Харесай

Джип гейт: Владислав Горанов отново бе привикан на разпит ВИДЕО

Бившият министър на финансите Владислав Горанов още веднъж бе извикан на разпит поради абсурда с джипа си, с който в края на предходната година той се опита да напусне страната, на път за празненство в прилежаща Сърбия.

" Темата с лекия автомобил е една битова тематика, от която не може да се извлече омаскаряването на един някогашен министър. Аз съм единствено ползвател на един автомобил, който се потвърди, че не е манипулиран ", настоя той пред публицисти.

Думите му идват ден, откакто министърът на вътрешният работи Бойко Рашков разгласи, че казусът с джипа, напълно не е по този начин елементарен, както се пробваха да го изкарат.

" Колата е търсена от Интерпол по искане на Русия и напълно не е нова, както твърдеше той. По случая следствието в ГДНП е към този момент няколко тома - има открити странни обстоятелства. Засега данните демонстрират, че колата е създадена август 2018, а регистрацията й е от 1 януари 2018 година ", уточни той пред публицисти след края на вътрешната комисия в Народното събрание.

Да забележим обяснението на Горанов!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР