Бившият капитан на Барселона Хосе Мария Бакеро може изненадващо да

...
Бившият капитан на Барселона Хосе Мария Бакеро може изненадващо да
Коментари Харесай

Хосе Мария Бакеро може изненадващо да поеме Славия

Бившият капитан на Барселона Хосе Мария Бакеро може изненадващо да застане отпред на Славия, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на източник непосредствен до клуба.

60-годишният Бакеро, който има над 400 мача с екипа на " каталунците " понастоящем работи като началник на скаутския отдел на отбора.

В кариерата си пък испанецът носи екипа на Барса сред 1988 и 1996 година, като в избран интервал от това време той бе и съотборника с българската легенда Христо Стоичков. Преди това Бакеро е част от тима на Реал Сосиедад, откъдето в действителност стартира и неговият футболен път.

Любопитното е, че фамилия Бакеро и Славия към този момент имат история, защото през предходната година синът на Хосе Мария Бакеро Йон носи екипа на " белите " в границите на шест месеца.

Очакванията са, че в случай че някогашният капитан на Барселона дойде у нас, с цел да поеме " белите ", то и Йон Бакеро още веднъж да облече екипа на отбора от стадион " Александър Шаламанов ".

В треньорската си кариера Хосе Мария Бакеро е заставал отпред на Пуебла, Малага Б, Реал Сосиедад, Полония Варшава, Лех Познан, а за последно води перуанския Хуан Аурич през 2013-а година.

В момента треньор на Славия е Ангел Славков, който довърши сезона отпред на " белите ", откакто те се разделиха по взаимно единодушие с дългогодишния си ментор Златомир Загорчич, който бе отпред на тима в интервала 2017-2023 с пауза от няколко месеца сред септември 2020-а и април 2021-а.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР