Бившият журналист и политик Калина Крумова се появи отново на

...
Бившият журналист и политик Калина Крумова се появи отново на
Коментари Харесай

Калина Крумова шокира с нов външен вид

Бившият публицист и политик Калина Крумова се появи още веднъж на екран, само че с коренна смяна във външния си тип.

Много от феновете не съумяха да разпознаят скандалната Крумова, която е решила да промени напълно своя тип и наподобява е съумяла да скъса дефинитивно със остарялата си визия, само че не знаем дали е сменила и политическите си пристрастия, написа уеб сайтът Шоу.Блиц.

Тези дни Калина бе посетител в " Пресечна точка " и шокира събеседните си с новата си визия. Тя е решила да се подмлади, като е изрусила черната си коса. Освен това има и бретон, който придава напълно нов образ на цялостното ѝ лъчение.

Калина бе поканена да разяснява дали се съблюдават наложените противоепидемични ограничения и какво счита за играта на котка и мишка със системата. „ Ние обичаме да се изненадваме и да сме недоволни, когато нещо лишава нашите свободи. Важно е да гледаме не по какъв начин хората реагират на ограниченията, а по какъв начин хората се пробват да запазят живота си. Не е нужно постоянно да бъдем контра на разпоредбите “, съобщи журналистът и народен представител в 41-то Народно заседание Калина Крумова.
 Калина Крумова шокира с нов външен тип (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР