Бившият и.д. главен редактор на Дума Йордан Мичев напуска вестника

...
Бившият и.д. главен редактор на Дума Йордан Мичев напуска вестника
Коментари Харесай

Бившият главен редактор на Дума си тръгва, връща се в Англия

Бившият и.д. основен редактор на " Дума " Йордан Мичев напуща вестника на Българска социалистическа партия. 
 Овчаров: Ти, Корнелия, стана водач на най-разединената Българска социалистическа партия, нямаш доста време да събереш частите  Опозицията на Нинова в Българска социалистическа партия се брои на решителен пленум
Днес е последният ми работен ден в " Дума " след приключването на едномесечното ми предупреждение. Благодаря на екипа на вестника за прелестното отношение към мен и за чудесната работа, която свърши през последната близо половин година. Вярвам, че ще се оправят още по-добре, написа Мичев на страницата си във фейсбук. Той прецизира, че се прибира при фамилията си в Англия, " която е моят втори дом и там се усещам най-добре ". 

Йордан Мичев се върна от Англия, с цел да стане и.д. на аленото издание, на 28 август м.г. той бе назначен, като смени на поста Таня Джаджева. През октомври обаче вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия излезе с позиция  срещу управлението, като мотивът бе методът, по който бе назначен новият и.д. основен редактор. Подписалите се настояха Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия да анулира решението си за рокадата. След свадите Мичев стана зам.-главен редактор. 

Повече от това няма да разясня, нито ще давам отговор на глупави въпроси, свързани с Българска социалистическа партия, тъй като имам доста другари в тази партия. Затварям дефинитивно една страница в живота си и не желая от нея да остава горчив усет, написа през днешния ден Мичев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР