Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев е фаворит за

...
Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев е фаворит за
Коментари Харесай

Бивш голмайстор на А група фаворит за шеф на Спартак

Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев е любимец за нов изпълнителен шеф на клуба. Изборът на тогавашния нападател би бил изцяло логически, предвид на това, че той е единственият претендент с нужната подготовка. Георгиев е приключил " Спортен мениджмънт " в НСА, а по-късно е специализирал " Управление на футболен клуб " в Германия и Унгария. Участникът на Евро'96 се е учил на мениджмънт в Хамбург, Манхайм и Дебрецен.

Наред с това топреализаторът на " А " група през 1996 година е измежду любимците на почитателите на Спартак (Варна). Той бе в главната група, подкрепила самодейността на ентусиастите за връщането на парцелите на " соколите " и възраждането на клуба.

По-паметливите помнят, че преди доста години Иво Георгиев бе на косъм от гибелта на варненския стадион - той си глътна езика по време на напечен мач със Славия и единствено бързата интервенция на лекаря предотврати съдбовния край. След като блесна с фланелката на Спартак, някогашният национал игра в Левски, Швейцария, Германия и Унгария.

Същевременно във Варна се твърди, че " соколите " чакат покана от БФС за Втора лига. По всяка възможност отпред на тима ще застане някогашният атакуващ халф Бойко Величков, който има треньорски лиценз " Про " и познава чудесно ситуацията при спартаклии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР