Бившият германски национал, водил и държавния тим на България, Лотар

...
Бившият германски национал, водил и държавния тим на България, Лотар
Коментари Харесай

Матеус: Не искам да си представя Левандовски в друг отбор

Бившият немски национал, водил и държавния отбор на България, Лотар Матеус съобщи, че не би се изненадал от трансфер на Роберт Левандовски в Барселона. Ръководството на сегашния клуб на нападателя Байерн Мюнхен към този момент съобщи, че желае полякът да остане в тима, само че името на Левандовски продължава да се свързва с испанския гранд. Роберт Левандовски към момента не е подписал нов контракт с баварците, а съгласно Матеус е допустимо да се стигне до трансфер в Барселона през това лято.

„ Все още не желая да си показва Роберт Левановски да носи друг екип, само че това няма да ме изненада чак толкоз доста. Ако Барселона му предложи трите години, които той желае и клубът се контракти за трансферна сума, която удовлетворява Байерн, тогава бих схванал всички страни “, разяснява Лотар Матеус.

„ Шави се нуждае от нападател допустимо най-скоро. Байерн би могъл да употребява парите при селекцията, а Роберт най-сетне може да извърши желанието си да играе в Испания. Барселона може и да не е по-добър от Байерн, само че да играеш през 100 хиляди фенове и да носиш екипа на различен огромен клуб е разбираема цел “, добави 61-годишният Матеус.

Според информациите в немските медии, Байерн няма да пусне Роберт Левандовски за по-малко от 40 милиона евро преди края на контракта му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР