Бившият футболист от Арсенал и френски национал Еманюел Пти се

...
Бившият футболист от Арсенал и френски национал Еманюел Пти се
Коментари Харесай

Бивш съотборник подри кандидатурата на Анри за Арсенал

Бившият футболист от Арсенал и френски национал Еманюел Пти се изрече много сериозно по отношение на опцията Тиери Анри да се окаже новият управител на Арсенал. В момента на Острова смятат голмайстор №1 за всички времена на „ топчиите” за главния претендент да размени Арсен Венгер на поста.

Изглежда доста евентуално щом сезонът завърши, Арсенал за първи път от 22 години да тръгне на лов за нов треньор. Двете загуби с по 0:3 от Манчестър Сити в границите на няколко дни – едната от които във финала за Купата на Лигата – съществено интензифицираха настроенията против Венгер.

Всички са против Венгер, единствено огромният необут му има вяра

Арсенал в никакъв случай не е бил по-зле от Венгер

Според Пти в случай че ще се стига до треньорска рокада, клубното управление би трябвало да се насочи към ментор с доста повече опит от Анри. „ Тиери има скулптура извън до стадиона и се възползва от невероятната благосклонност и обич освен от почитателите на Арсенал, само че и от цялата Висша лига. Той е играчът, който – след Райън Гигс – оказа най-голямо въздействие в Премиършип”, сподели Пти.

„ Това демонстрира ясно доколко хората мислят за него, а не приказваме за нещо от през вчерашния ден или през днешния ден. Прибавете и пристрастеността му към футбола, Тиери може да се трансформира в нещо доста положително. Ала той си остава дилетант.”

Виейра май разсея слуховете, че ще сменя Венгер

„ Той е трети помощник треньор на Белгия. Погледнете към Патрик Виейра, който е треньор в Мейджър Лийг Сокър… МЛС е нещо друго, само че Виейра е благосъстоятелност на Манчестър Сити.”

„ Дали да върнем някогашен състезател (начело на Арсенал – б.р.)? Да, само че като имам поради актуалното състояние на Арсенал, не мисля, че клубът има потребност от нещо сходно. За мен клубът би трябвало да търси умел ментор, който може да вкара тима във вярната посока”, приключи Пти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР