Бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър вдигна завесата около спречкването

...
Бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър вдигна завесата около спречкването
Коментари Харесай

Хендерсън се доказал в Ливърпул, след като се скарал с Луис Суарес

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър подвигна завесата към спречкването сред Джордан Хендерсън и Луис Суарес, което нагледно казано е избавило кариерата на полузащитника на “Анфийлд”. И тримата футболисти бяха съотборници в състава на мърсисайдци по време на мениджърите Кени Далглиш и по-късно на Брендън Роджърс. Именно Далглиш бе този, който притегли Хендерсън от Съндърланд за 20 милиона лири. Мнозина се чудеха дали футболистът има качествата да бъде част от тима и дали е бил необходим неговия трансфер.

По време на видео диалог в ефира на Sky Sports Гари Невил засегна това, че на Хендерсън му е липсвал ясно построен темперамент, когато е дошъл в Ливърпул, като Карагър удостовери това. “Да, знам защо приказваш. Бях виждал малко от него, до момента в който играеше в Съндърланд и си припомням, че незабавно откакто дойде в тима, той се отдръпна от няколко шпагата и почитателите незабавно започнаха: “Не, не желаеме да виждаме такова нещо”, съобщи Карагър.

Бившият капитан на мърсисайдци изясни и по какъв начин Хендерсън е подобрил тази част от играта си и призна, че спречкването със Суарес е било повратна точка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР