Бившият футболист на Берое Ваня Джаферович разкри за нов проект,

...
Бившият футболист на Берое Ваня Джаферович разкри за нов проект,
Коментари Харесай

Ваня Джаферович готви риалити проект

Бившият футболист на Берое Ваня Джаферович разкри за нов план, върху който работи взаимно с приятеля си Димитър Господинов. Ваня, дружно с половинката си Жени бе посетител в предаването на NOVA – „ На Кафе “.

Двамата споделиха забавни истории от живота си от последните месеци, както и за вълнуващото си пътешестване до Тампа Бей, Съединени американски щати. Заедно с двете им деца, една от най-симпатичните двойки у нас, е сбъднала своята фантазия.

В момента дъщеричката им е поверена на грижите на баба ѝ, което разкрива повече благоприятни условия за Вана и Жени да се посветят на разнородните професионални планове, с които се занимават, а също по този начин и да откраднат няколко дни, с цел да посетят Италия.

„ Ще отивам на курс при гримьора на Ким Кардашаян. Той е албанец и ще имам щастието да ида. Това е бъде май месец, в разгара на баловете, ще отскоча за един ден “, показа Жени, която добави: „ Да, влогър съм. Това е мое ново начинание. Той е насочен както персонално, по този начин и професионално. Даже в този момент фотографирам, до момента в който съм тук. Старая се по един път в седмицата да качвам неща “.

„ Пътувахме до Съединени американски щати преди Нова година. Вуйчо ми живее там. Мечта ми бе да ида там. Той живее в Тампа Бей “, споделя Ваня.

„ Беше ми фантазия. Не имах вяра, че ще ни пуснат четиримата. Беше доста хубаво “, добави Жени.

„ Посетихме Дисниленд. Наистина беше доста хубаво, само че и доста скъпо “, описа Жени. „ Страшна лудница беше. По три часа се чакаше на опашка “.

„ Да, бях на футболен мач. Беше ми доста забавно. Американски футбол. Също по този начин бяхме и на хокеен дуел. Бяхме с децата. Страшен ваучър беше. Винаги съм желал спортните събития да са като в Съединени американски щати. Да закараш цели фамилии “, показа с усмивка Ваня.

„ Имам хрумвания за телевизионни планове. С моя другар Димитър Господинов се познаваме от дълго време. Той се занимава доста с тиймбилдинги. Прави надпревари. Той ми сподели, че мисли да прави нещо забавно. Ще вършим един план април, нещо като риалити формат, само че няма да бъде дълго. Няма да се копира нищо, желаеме да подчертаваме върху спорта “, разкрива бъдещите си проекти Дажферович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР