Бившият футболист на Бенфика и Атлетико Мадрид Едуардо Салвио е

...
Бившият футболист на Бенфика и Атлетико Мадрид Едуардо Салвио е
Коментари Харесай

Доскорошен национал на Аржентина прегази бившата си жена

Бившият футболист на Бенфика и Атлетико Мадрид Едуардо Салвио е прегазил някогашната си брачна половинка и е разгласен за търсене от полицията в Буенос Айрес, предадоха медиите в Аржентина. През миналата нощ актуалният състезател на Бока Хуниорс е минал с колата си през единия крайник на дамата, като тя е ранена, само че положението й не е тежко. Според някои медии той към този момент е бил арестуван.

Инцидентът станал наоколо до дома на Салвио, където той живял с досегашната си партньорка. След 10-годишен брак двамата се разделили, а дамата се изнесла с децата им.

Около 00:50 часа обаче дамата отишла към дома на футболиста, с цел да приказва с него. Пред блока тя го забелязала в автомобила му с друго момиче, вследствие на което евентуално е зародил скандал.

В обществените мрежи има и записи с неприятно качество, за които се твърди, че са от въпросното място. Според полицията Салвио преднамерено е блъснал дамата с колата си и е избягал.

Las imagenes del momento en que Eduardo Salvio atropella a su ex exposa.
— Boca Juniors - La12Tuittera (@la12tuittera)
Въпросният футболист беше благосъстоятелност на Атлетико преди десетина години, след което беше закупен от Бенфика, където игра чак до 2019-а година. Салвио беше даже част от националния отбор на Аржентина на Мондиала в Русия преди четири години, като игра в първите два мача. От две години насам той не е получавал повиквателни.
 Салвио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР