Бившият футболист на АЗ Акмаар и Твенте Самуел Броби може

...
Бившият футболист на АЗ Акмаар и Твенте Самуел Броби може
Коментари Харесай

Братът на звездата на Аякс Брайън Броби - Самуел, е пред трансфер в България

Бившият футболист на АЗ Акмаар и Твенте Самуел Броби може да дебаркира в България и да подпише с роден отбор, научи NOVSPORT .Той е на 24 години и играе като ляв бек, а също така е брат на една от огромните звезди на Аякс (Амстердам) Брайън Броби.Самуел за последно е играл в австрийския Аустрия Виена, само че се е подвизавал в дублиращия отбор, а в Нидерландия е минал през академиите на гореспоменатите отбори, като също по този начин е бил и в състава на Алмере. Той е бил част и от немския Интер Лайпциг. Той има още двама братя футболисти - Кевин Лукасен и Дерек Лукасен, като първият е някогашен футболист на Рапид Букурещ, а вторият играе в израелския гранд Макаби Тел Авив, откъдето мина от нидерландския гранд ПСВ Айндховен.

Самуел се нрави с доста добра скорост и техника на фланга, а също така е играл и като централен бранител.

Той има голямо предпочитание да опитва шанса си в България, като към този момент има интерес от няколко тима, само че той е решен да изчака вярното предложение.

Макар и към момента да няма триумфите на своите братя той е окуражен и подготвен да се бори крепко за своето футболно бъдеще.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР