Бившият футболист и водещ на спортното предаване Мач на деня

...
Бившият футболист и водещ на спортното предаване Мач на деня
Коментари Харесай

Гари Линекер се връща като водещ на Мач на деня, съобщи Би Би Си

Бившият футболист и водещ на спортното предаване " Мач на деня " Гари Линекер ще се завърне на поста, откакто беше свален от ефир в петък, заяви Би Би Си в понеделник.

Линекер след негов коментар в Туитър , в който подлага на критика новата политика на държавното управление на Англия за даване на леговище на бежанци. Публикацията му провокира развълнуван публичен спор в страната, а самият Линекер влезе в пряк конфликт с говорителката на.

Генералният шеф на Би Би Си Тим Дейви сподели, че в медията ще бъде изработен самостоятелен обзор на насоките за работа със обществените медии.

Линекер сподели, че поддържа концепцията и чака с неспокойствие да се върне в ефир.

В Туитър той добави, че последните няколко дни са били " сюрреалистични " и благодари на хората за тяхната " невероятна поддръжка ".

Футболното отразяване на Би Би Си през уикенда беше прекратено поради свалянето на предаването на Линекер. Другите спортни стратегии бяха анулирани.

" Извинявам се за това ", сподели още Дейви.

Миналата седмица вътрешният министър Суела Брейвърман предложи нов закон, който да попречи на незаконно влизащите във Англия да желаят леговище. Законът цели да спре, които идват на Острова през Ламанша с лодки.

Адвокати и неправителствени организации незабавно дадоха сигнал, че желанията на английското държавно управление са в нарушаване на Конвенцията за бежанците на Организация на обединените нации.

Множество известни футболисти на Острова поддържаха Гари Линекер . Ко-водещите на предаването „ Мача на деня “ – Иън Райт и Алън Шиърър , също се отдръпнаха от шоуто в символ на взаимност с сътрудника си.

Линекер е водещ на " Мач на деня " от 1999 година
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР