Бившият футболист Благой Георгиев не отскача до Пловдив само заради

...
Бившият футболист Благой Георгиев не отскача до Пловдив само заради
Коментари Харесай

Изловиха Джизъса. С дъщерята на коя легенда се е хванал

Бившият футболист Благой Георгиев не отскача до Пловдив единствено поради подобренията по усмивката му в денталния център на Ванко 1 след присъединяване в " Сървайвър ". Оказа се, че Джизъса има алъш-вериш с дъщерята на рапъра - Ивана Главчева. Това оповестиха близки на Георгиев от Пловдив, написа Блиц.

" Много постоянно Георгиев отскача до Пловдив. Истината през вчерашния ден лъсна. Наблюдателни видяха новата световна двойка да излизат от луксозeн бизнес хотел под тепетата, в който нощувката е 300 лв.. Благо е влюбен в дъщерята на Ванко 1, който е притежател на дентална клиника. Именно там Благо прави холивудската си бяла усмивка. При постоянните си визити е пламнала и любовта сред двамата ", гласи информацията. 
-->
Благой Георгиев беше зарязан от последната си жена - хотелиерската дъщеря Полина, с която са в развой на бракоразвод.

Ивана Главчева, която е измежду топ бръмчалките на Пловдив, преди години имаше връзка с футболист. Щерката на Ванко 1 беше гадже с Борис Тютюков от Ботев (Пд), който в този момент играе в Пирин (Благоевград). Красавицата по-късно разруши сърцето и на състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР