Бившият футболист Благо Георгиев и последната му жена Полина Спасова

...
Бившият футболист Благо Георгиев и последната му жена Полина Спасова
Коментари Харесай

Поли и Благой Георгиев с грандиозен скандал, Джизъса го нямало 4 дни

Бившият футболист Благо Георгиев и последната му жена Полина Спасова са се скарали грубо. мотивът бил, че Благо решил да излезе, с цел да играе карти с другари и не се е върнал цели 4 дни. Това ядосало да краен лимит младата Полина, която му вдигнала гневен скандал, щом се върнал при нея.

Все отново тя съумяла да му елементарни и двамата траяли да бъдат семейство. В момента те са на отмора, с цел да закрепят своите връзки, предава Лупа.бг.
                             

Преди дни някогашната брачна половинка на футболист също реши да проговори. Есмер даде опция на своите почитатели в обществените мрежи да ѝ задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха връзките ѝ с Джизъса, както и неговите с общото им дете Елай. 

                             

Питанията бяха „ Елай вижда ли се с Благой? и „ От какъв брой време Благой не е виждал сина си “, като те получиха получиха еднопосочен отговор „ не “. Някои от почитателите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема най-малко финансовата грижа за отрочето си, само че предстоящо и тук отговорът бе „ не “.

Така Есмер публично призна пред аудиторията си, че някогашният ѝ не взе участие по никакъв метод в развъждането на детето им. Татарката внимателно написа, че когато един мъж е слаб, той се пробва да убеди дамата, че повода за всичките им проблеми се крият в нея.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР