Бившият френски национал на Франция Патрис Евра затвори успешна кариера

...
Бившият френски национал на Франция Патрис Евра затвори успешна кариера
Коментари Харесай

Патрис Евра: Бях в Париж, но живеех на улицата и понякога дори не можех да ям нищо

Бившият френски национал на Франция Патрис Евра затвори сполучлива кариера преди по-малко от година, в която завоюва 21 трофеи. Защитникът се озова в Уест Хем, само че преди този момент направи име с тимовете на Монако, Манчестър Юнайтед и Ювентус. В диалог пред формалният уебсайт на „ алените дяволи “ французинът описа за компликациите, които е имал в детството си.

„ Бях в Париж, само че живеех на улицата и от време на време даже не можех да хапвам нищо. Спомням си,че брат ми работеше в Макдоналдс и той ми даваше обяда, който му се полагаше там. Не се опасявам да кажа, че трябваше да крънкам пари пред магазините. Заставах и молех хората за пари. Понякога ми даваха, а от време на време не, просто желаех пари, с цел да си купя сандвич “, споделя Евра.

„ Беше сложен миг, само че благополучен. Винаги съм бил благополучен и съм имал шанс. Не бих трансформирал нищо. Бих го запазил по този метод, тъй като това ме построи като индивида, който съм в този момент. Някои хора, когато реализиран триумф виждат единствено крайния резултат, виждат единствено суперзвездата по малкия екран, само че в реалност по улиците научих доста и това ми оказа помощ да бъда мощен “, добави французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР