Бившият директор на Националната разузнавателна служба ген. Димо Гяуров коментира

...
Бившият директор на Националната разузнавателна служба ген. Димо Гяуров коментира
Коментари Харесай

Димо Гяуров разкри какво може да очаква България заради скандала между Великобритания и Русия!

Бившият шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров разяснява абсурда сред Англия и Русия, в който бяха въвлечени и Европейския съюз, и България.

Той изрази мнението си по отношение на информацията в английски медии, че страната ни ще гони съветски дипломати.

“Тълкувам това като погрешна вест. Не бих правил кой знае какви изводи от нея и не мисля, че ние бихме последвали тези ограничения ”, разгласи Гяуров в предаването “Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

“Аз обаче не съм сега отпред на разузнаването и нямам цялата информация. Заради това и всички ние сме резервирани към сходни информации ”, добави той. “Остра реакция обаче имаше от страна и на други страни като Германия и така нататък Което значи, че се знае освен това ”, сподели още Гяуров и даде своята прогноза за бъдещето на спора.

“Никак не съм оптимист, че обстановката може да се подобри”.

“Ние сме част от този спор и желаеме или не желаеме сме детайл от напрежението. Поради географското състояние, поради стопански отношения… И този спор за нас може да докара до по-тежки последствия. Обостряне на връзки и възобновление на старите спорове – имам поради енергийните спорове ”, изясни Димо Гяуров.

“Не имам вяра, че трета международна война е близо. Но мощно имам вяра, че се върнахме в студена война”, заключи Гяуров.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР