Бившият депутат в последните две Народни събрания, Станислав Балабанов ще

...
Бившият депутат в последните две Народни събрания, Станислав Балабанов ще
Коментари Харесай

Благоевградският зет, пловдивчанинът Станислав Балабанов ще води листата на ИТН в Пиринско

Бившият народен представител в последните две Народни събрания, Станислав Балабанов ще води листата на " Има Такъв Народ " в област Благоевград. Това е решението на водача на партията Слави Трифонов, чийто чиновник в телевизия 7/8 е Балабанов, разба Struma. com от свои източници. 34-годишният Станислав Балабанов, е от Пловдив, само че е сърдечно обвързван с Благоевград. Тук той откри огромната обич в живота си, вокалистката на Слави, Лилия Стефанова.

Двамата се ожениха пред януари тази година, само че съумяха да запазят тайнството на брака си и за тържеството им се знаеше малко. Без непотребна показност депутатът Балабанов и брачната половинка му, щерка на отец Петрич и починалата към този момент Аделина Стефанова, се врекоха във честност пред близки и другари. Преди няколко месеца Балабанов и Лили станаха родители и прегърнаха първото си детенце.

За Балабанов споделят, че е влюбен в Благоевград и неговите хора, по тази причина и е приел да оглави кандидат-депутатската листа, безапелационен, че като народен представител има какво да даде на обичания си град. Кои ще са останалите в листата на Има Такъв Народ ще съобщим скоро.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР