Бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров се появи в

...
Бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров се появи в
Коментари Харесай

Таблоид: Росен Петров претърпя операция. Той е бил...

Бившият народен представител и ефирен водещ Росен Петров се появи в общественото пространство с фрапантно усъвършенствана осанка, предава " Таблоид ", представени и от Блиц.  Макар към момента да се нуждае от много „ ремонт ”, обонятелният орган на тогавашната дясна ръка на Слави Трифонов към този момент е в много по-добра форма от преди, твърди изданието. 

Петров е претърпял интервенция в световноизвестната клиника на доктор Алфан в Париж, която още от 60-те години на предишния век е измежду водещите в реконструктивната хирургия, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.  

На Росен Петров е вкоренен хрущял, само че му предстоят още няколко интервенции, с цел да може да замязя на тогавашния сладур от „ Шоуто на Слави ”, пишат още от " Таблоид ".

Клиниката не оповестява обществено ценоразписа си, който е по джоба единствено на знакови фигури от международния шоубизнес, само че съгласно експерти общата сума за всички интервенции по лицето на патриотичното ченге може да надвиши 30 000 евро.   

Дългo вpeмe Роско ĸpиeшe пpичинaтa, дoвeлa дo това положение на физиономията му. Злите езици твърдяха, чe e пoлyчил нapaнявaниятa cи зapaди ръкопашен бoй, пpи ĸoйтo ce oĸaзaл пoтъpпeвш. Освен раздробения нос, той получил и фрактура на челюстта и няколко избити зъба, твърди  още " Таблоид ". 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР