Хората не излязоха да гласуват. Реалните проблеми на хората са

...
Хората не излязоха да гласуват. Реалните проблеми на хората са
Коментари Харесай

Каракачанов: Очаквам граждански бунтове

" Хората не излязоха да гласоподават. Реалните проблеми на хората са други - демографски, престъпността, мафията и корупцията, проблемите в земеделието, приходите и инфлацията ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в предаването " ".

Според него вероятността да има държавно управление е дребна, а първият мандат на ГЕРБ няма по какъв начин да събере нужните 121 гласа.

" Движение за права и свободи няма по какъв начин да направи държавно управление. Българска социалистическа партия след тези избори влезе във вътрешнополитически турбуленции. Едва ли на една такава нестабилна политическа група ще бъде даден третият мандат. И " Възраждане " не могат да създадат държавно управление. Остава Има Такъв Народ - и тук има доста въпросителни. Известно е, че на Има Такъв Народ надали може да им се има доверие до дъно. Бяха първа политическа мощ и не направиха държавно управление. Ако не се осъществя първият мандат, наподобява действително да се върви на нови избори ", сподели Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

Той означи, че в случай че е бил на мястото на ГЕРБ, е щял да предложи вид за сформиране на мандатно държавно управление с ясна стратегия и министри.

" ГЕРБ не оферират експертен кабинет, а съдружно държавно управление. Партиите в Народното събрание не регистрират един фактор - за три години осем пъти се върви до урните ", добави Каракачанов.

Според водача на Вътрешна македонска революционна организация Шенген е действителен проблем, само че е проблем за българската стопанска система.

" Вероятността да се отиде на избори септември края или началото на октомври е доста огромна. На хората ще им писне, може да станат ексцесии. Хората търсят действителна опция ", акцентира Каракачанов.

По думите му жителите чакат от политиците да " измъкнат страната от блатото, в което е вкарана през последните години ", не желаят да слушат за его и упоритости, а за това по какъв начин ще се вземат решение проблемите.

" Очаквам съществени цивилен безредици и протести. Никой не предлага нищо и то в обстановка, в която от 2020 година страната е в икономическа рецесия. Бутат ни и в непознат боен спор ", предизвести Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР