Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео не се съгласи

...
Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео не се съгласи
Коментари Харесай

Помпео отговори на Кисинджър: Украйна не трябва да отстъпва на Русия

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео не се съгласи с мненията на своя предходник Хенри Кисинджър за нужни отстъпки на Украйна в договарянията за мир с Русия, заяви Fox News.
 Путин: Русия бе принудена да работи в Украйна Обновена
Путин: Русия бе принудена да работи в Украйна

Русия не заплашва никого с нуклеарни оръжия

" Украйна е свободна и самостоятелна нация и е суверенна над цялата си земя ", сподели Помпео. Украйна не би трябвало да бъде притискана от своите сътрудници и съдружници. Тази обсадена страна и нейният измъчен народ се нуждаят от нашата поддръжка. "

Кисинджър сподели пред Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария: " В идеалния случай разграничителната линия би трябвало да бъде връщане към предходното статукво ", което мнозина поясняват като разделяне на територията преди нахлуването на Русия.

Това ще сложи Крим във притежание на Русия.
 Песков: Москва чака от Киев да одобри настояванията й и да осъзнае действителната обстановка
Песков: Москва чака от Киев да одобри настояванията й и да осъзнае действителната обстановка

Така той разяснява изявлението на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър

" Всяко съмнение в поддръжка на Киев единствено ще насърчи Путин да се опита да окупира нелегално повече суверенна земя. Такава съветска агресияпо всяка възможност ще удари и други народи, продължи той. Трябва да помогнем на Украйна и да покажем кристално ясно на Русия, че безсъвестната война на Путин ще се провали във всичките си цели.

Украйна към този момент отхвърли сходни претенции за отстъпки. Киев подсети, че се бие на своя територия и няма искания към непознати земи, само че няма да изостави свои.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР