Бившият британски здравен министър Мат Хенкок беше отстранен вчера от

...
Бившият британски здравен министър Мат Хенкок беше отстранен вчера от
Коментари Харесай

Британският консерватор Мат Хенкок сменя парламента с реалити в джунглата

Бившият английски здравен министър Мат Хенкок беше отхвърлен през вчерашния ден от влиятелния партиен пост на отговорник за дисциплината и гласуването на депутатите от Консервативната партия (квестор), откакто се записва за присъединяване в телевизионно реалити шоу, което се организира в австралийската джунгла, заяви Ройтерс.   Ханкок, който беше заставен да напусне държавното управление през 2021 година, откакто беше сниман да се целува със своя съветничка, ще взе участие в шоуто " I'm a Celebrity... Get Me Out of Here " ( " Аз съм звезда, изкарайте ме от тук " ). Той се причислява към поп артиста Бой Джордж, някогашния ръгбист Майк Тиндал и футболиста Джил Скот.    Дългогодишното шоу на ITV провежда звезди да подхващат провокации като ястие на инсекти и затваряне със змии, преди състезателите да бъдат отстранени посредством гласоподаване от феновете.   Консервативната партия съобщи, че е отдръпнала Хенкок като квестор, което значи, че той на процедура е отхвърлен от парламентарната група, откакто е схванала, че той ще върви в Австралия, с цел да взе участие в шоуто, до момента в който Народното събрание заседава.   " След диалог с Мат Хенкок обмислих обстановката и имам вяра, че това е задоволително сериозен въпрос, с цел да оправдае прекратяването на действието с неотложен резултат ", сподели основният отговорник за партийната дисциплинираност на консерваторите Саймън Харт.  

Новината за присъединяване на политика в тв шоуто беше призната с вял възторг от гласоподавателите му, а също и от групата " Опечалени фамилии за правдивост от COVID-19 ", написа Ройтерс.   " Мат Хенкок не е " звезда ", той е някогашният министър на опазването на здравето, който ръководеше Обединеното кралство с един от най-високите проценти смъртност от COVID-19 в света, като в това време нарушаваше личните си правила за карантиниране ", разяснява представителят на групата Лоби Акинола.   " Ако имаше някакво почитание към фамилии като моето, щеше да споделя персоналните си имейли с проверяващите Коронавирус, а не да яде буболечки по малкия екран ", прибавя тя.   Анди Дръмонд, заместник-председател на асоциацията на консерваторите в изборния регион на Хенкок, показа, че " чака с неспокойствие той да изяде пениса на кенгуру ", съгласно PA Media.   44-годишният Хенкок беше в центъра на английската борба с пандемията, като постоянно се появяваше по малкия екран, с цел да приканва хората да съблюдават непоколебим локдаун и да пазят политиката на държавното управление. Но трябваше да напусне през юни 2021 година, откакто беше уловен на камери за наблюдаване да нарушава разпоредбите за обществено разграничаване, като целува и прегръща помощничка в кабинета си, макар че е женен.   Ханкок поддържа Риши Сунак за министър председател, само че не беше заплатен с министерска позиция и съгласно известията не чака да служи още веднъж в държавното управление.   Говорителят на Сунак сподели, че министър председателят има вяра, че законодателите би трябвало да работят интензивно за своите гласоподаватели по време на рецесията, през която минава Англия поради повишаването на силата.   Попитан дали Сунак би гледал Хенкок в шоуто, представителят сподели: " Мисля, че това е малко евентуално ".
  Британските медии цитират източници, близки до Хенкок, съгласно които присъединяване му в тв шоу цели да " покаже човешката страна " на политиците и че той ще употребява времето си в джунглата, с цел да популяризира акцията си за битка с дислексията.  
Next week, I'm going into the jungle, as part of this year's @imacelebrity

Read why in @TheSun here????https://t.co/DUcumVelVq
— Matt Hancock (@MattHancock) November 1, 2022 Ханкок не е първият политик от държавното управление на някогашния министър председател Борис Джонсън, който се появява в реалити предаване. Надин Дорис също трябваше да напусне квесторския си пост, когато взе участие в същото шоу през 2012 година Девет години по-късно Джонсън я направи министър на културата.  
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР