Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разкритикува остро „ниския

...
Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разкритикува остро „ниския
Коментари Харесай

Евра с унизителна критика към Арсенал: Слаб отбор, бебета

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разкритикува остро „ ниския манталитет” на Арсенал и съпостави тима с „ бебета” след загубата с 0:1 от Шефилд Юнайтед.

Проблемите на „ топчиите” при визитите във Висшата лига не престават, откакто пропуснаха да се изкачат до третото място в класирането, откакто Лис Мусе вкара през първото полувреме за „ остриетата” на „ Брамал Лейн”.

Евра, който бе посетител в студиото на Sky Sports, употребява телевизионното посещение, с цел да каже по какъв начин е наричал тима на Арсенал по време на кариерата му в Ман Юнайтед.

„ Шефилд заслужаваше да бие, а аз не съм сюрпризиран от това. Използвах да ги назовавам „ бебетата” преди 10 години, когато играех в Англия. Това е истината. Не е да не ги почитам. Те постоянно са положителни, само че в никакъв случай не печелят. Радвах се, когато идваше мач с тях, тъй като знаех, че ще ги бием. Дори когато пристигна Робин ван Перси при нас, на първия ден му стиснах ръката и му споделих: „ Добре пристигнал в клуба на мъжете”. В началото той беше изумен, само че след това ми сподели, че съм прав”, продължи французинът.

„ Не виждам водачество при тях или темперамент, който да го поведе. Изглеждат слаби. Имат играчи като Давид Луис, Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет, само че все нещо липсва при тях. Матео Гендузи е в средата на терена, само че преди този момент той игра във второто равнище на Франция, даже не игра постоянно, а е най-хубавият състезател в този тим. Уважавам Оба и Лаказет, само че в случай че тези хора не вкарат голове, те са в огромен проблем. Нищо не се трансформира. Арсен Венгер се махна, а е същото”, продължи с рецензията Евра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР