Бившия служител, отговарящ за безопасността на френския президент Еманюел Макрон

...
Бившия служител, отговарящ за безопасността на френския президент Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Eксбодигардът на Макрон се разкая

Бившия чиновник, отговарящ за сигурността на френския президент Еманюел Макрон призна, че е " позволил неточност " в държанието си по време на демонстрацията, на която беше сниман да удря протестиращ.

" Чувствам се, като че ли съм направил нещо в действителност неуместно. И позволих неточност... Никога не трябваше да участвам на тази проява ", сподели той пред вестник „ Le Monde “, представен от БГНЕС.
Миналия петък беше оповестен видеозапис, на който сътрудникът в кабинета на Макрон Александър Бенала и неговият асистент Венсан Краз упражняват принуждение над стачкуващи в Латинския квартал на Париж, отбелязващи 1-ви май. По-късно той беше изправен пред обвинявания в принуждение от страна на държавен чиновник, показване като полицейски чиновник с нелегално потребление на полицейски отличителни знаци и съучастничество в непозволено потребление на фрагменти от системите за видеонаблюдение.
Откритията, че висшите чиновници в офиса на Макрон са знаели за случая, провокираха гневни обвинявания за прикриване на скандал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР