Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш

...
Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш
Коментари Харесай

Личен пример! Обама, Буш и Клинтън доброволно ще бъдат ваксинирани срещу COVID-19 пред телевизионните камери

Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш и Бил Клинтън, се съгласиха да бъдат първите, които ще бъдат имунизирани против COVID-19 пред телевизионите камери, с цел да вдъхнат убеденост на американците, че имунизацията е безвредна.

" Преди няколко седмици президентът Буш ме помоли да уведомя доктор Фаучи и доктор Биркс, че когато настъпи времето, той желае да направи каквото може, с цел да помогне на своите съграждани да се имунизират ", съобщи пред CNN шефът на кабинета на Джордж Буш-младши Фреди Форд.

Подобно предпочитание показаха и Барак Обама и Бил Клинтън.

По време на изявление за SiriusXM, излъчено в четвъртък, Барак Обама съобщи, че ще бъде имунизиран против ковид, като " може в последна сметка това да стане пред телевизионните камери ". Представител на Бил Клинтън също уточни пред CNN, че и някогашният президент би желал неговата имунизация против Covid-19 да стане обществено притежание.

Бившите президенти се надяват по този метод да вдъхнат доверие във имунизациите на американските жители, незабавно откакто те бъдат позволи за приложимост в Съединени американски щати.

Междувременно доктор Антъни Фаучи сподели, че при сполучлива имунизация и задоволителен брой на имунизирани хора, жителите на Съединени американски щати биха могли да получат стаден имунитет до края на идващото лято или през есента.

Главният изпълнителен шеф на компанията BioNTech Озлем Туречи разкри ден по-рано, че Коронавирус имунизацията, създадена взаимно с Pfizer, може да бъде утвърдена в Съединени американски щати и в Европейски Съюз доникъде на декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР