Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич уверено може да

...
Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич уверено може да
Коментари Харесай

Цветелина Грахич заприлича на човек! Ето как живее сега

Бившата вокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич решително може да каже, че живее по-добре, откогато се раздели с шоуто. Босненката съумя най-сетне да откри време за себе си, да се успокои и да обърне внимание на здравето си. Дори почнала да се грижи за себе си здравословно и от време на време да посещава спортната зала, с цел да оформи мускули.

„ Животът ми преди беше много забързан. Динамиката на шоуто, напрежението и това да нямам време за себе си, въобще не ми липсва. Сега пребивавам доста по-спокойно и към този момент имам обикновено всекидневие. Стремя се да ставам не по-късно от 9 сутринта, което преди не беше допустимо. Към сътрудниците и предаването изпитвам голям сантимент, само че няма по какъв начин да поддържаме толкоз близка връзка – въпреки всичко всеки има своите ангажименти”, изяснява Цветелина.

Покрай напускането й на вечерното предаване на Би Ти Ви обичайно се завъртяха кавги. Единият от тях гласеше, че Грахич е била натирена от Слави, тъй като постоянно закъснявала и имала непочтително държание към него. Чашата преляла, когато на огромния концерт в зала „ Арена Армеец” пристигнала безусловно минути преди старта на спектакъла, вместо 3 часа по-рано. Другият пък носеше, че се вманиачила от фигурата си и спряла да се храни.

Напрежението да е постоянно красива за дребния екран я принудил да отслабне до 38 кг със свиреп диети, които наследила от балерините на „ Магаданс”.

Тя обаче отхвърля в миналото да е страдала от анорексия. Отслабвала с ограничения, тъй като нямала време за спорт и визити в залата. Започнала да ги прави чак, откакто се освободила от всекидневната работа за Слави и „ Ку-ку бенд”.

Тогава разкрила, че не е чак толкоз неприятно да върви на дълги разходки измежду природата, да практикува разнообразни извършения и да се глези с разтривки. От всичко това й пристигнал и по-добър вкус, въпреки с него да не се завърнали и предходните килограми за благополучие на певицата. Сега обаче тя нямала това напрежение в живота си и се научила да се любува повече на дребните неща.

След като най-сетне съумяла да се върне към естествения живот, тя не желала още веднъж да се тормози със мемоари за предишното. Гледала право напред към своята нова кариера на солов актьор. Тя към този момент дава първите си плодове и от няколко седмици Грахич се радва на първото си персонално свое парче, което е финансирала и продуцирала сама. Песента и е единствено въведение към проектите й да запише цялостен албум, с който да се изявява на участия в заведенията със собствен репертоар.

Покрай всички промени в живота й единствената константа останала любовта - връзката й с музиканта Кристиян Шаламанов. Докато Цветелина имала главен ангажимент да развива свои части, тъкмо сега, той имал много участия и пътувания. За това и щастливите влюбени не бързали с проектите да се женят и да имат деца, предават от Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР