Бившата възпитаничка на християнско училище, 23-годишната Бейли Гибсън от щата

...
Бившата възпитаничка на християнско училище, 23-годишната Бейли Гибсън от щата
Коментари Харесай

Възпитаничка на католическо училище продава девствеността си

Бившата възпитаничка на християнско учебно заведение, 23-годишната Бейли Гибсън от щата Уисконсин, продава в интернет своята непорочност, оповестява в. "Сън ".

Интернет наддаването ще се организира в обществения дом "Мунлайт Бъни ранч " в град Рино, щата Невада.

Бейли израснала в строго християнско семейство. Родителите й я записали в девически интернат, където девойките не можели и да си помислят да зърнат собствен връстник от мъжки пол. Бейли твърдо била решила да резервира непорочността си до сватбата. Но тя преосмислила обета си след тежка разлъка. След измяната на своя фаворит, момичето се решило на необикновената стъпка да се предложи на търг.

Това не й било елементарно, защото била възпитана прекомерно тесногръд в закрития интернат. На Бейли не й давали да гледа телевизия, да слуша друга музика с изключение на религиозна, да се среща с момчета и да посещава празненства. Нейните приемни родители били доста набожни и доста строги.

След като приключила интерната, Бейли се преместила да живее при биологичната си баба в щата Уисконсин. Тук тя за пръв път се влюбила в момче, само че то я разочаровало, тъй като не спазило обета си да останат девствени до венчавката, а преспал с друго момиче. Така Бейли решила да се предложи на оня, който даде най-висока цена за нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР