Бившата възлюбена на основателя на Tesla и SpaceX забогатя, като

...
Бившата възлюбена на основателя на Tesla и SpaceX забогатя, като
Коментари Харесай

Шок! Бивша на Мъск забогатя на негов гръб

Бившата изгора на създателя на Tesla и SpaceX забогатя, като продаде на търг персоналните движимости на американския милиардер, написа английският таблоид " Дейли мейл ".

48-годишната Дженифър Гуин, която живее в щата Южна Каролина, пусна на търг приветствена картичка от Мъск, в която той я назовава " Бу Бу ". Пощенската картичка беше продадена за 16 643 $. Освен това в търга взе участие 14-каратово златно колие, което Мъск подари на Гуин през 1994 година и в този момент бе продадено за 51 008 $.
-->
Освен персонални дарове, колежанската обич на Мъск продаде няколко десетки фотоси на милиардера от младостта му. Например на една от фотосите бъдещият бизнесмен лежи в стая в общежитието. Снимка от 1995 година на двойката, седяща на скамейка, беше продадена за 2773 $.

Общо Гуин е съумяла да събере 165 000 долата. Тя възнамерява да употребява парите, с цел да финансира колежното обучение на доведения си наследник.

Мъск и Гуин се срещнаха през 1994 година и имаха връзка, до момента в който Мъск не се реалокира в Пало Алто през 1995 година Жената отбелязва, че Мъск рядко намерено демонстрира усеща и се нуждае от някой, който да го поддържа. Освен това, по същото време, съгласно Гуин, той стартира спекулация с бъдещата си първа брачна половинка Джъстин, написа още БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР