Бившата професионална боксьорка Дейзи Ланг посети националните отбори по художествена

...
Бившата професионална боксьорка Дейзи Ланг посети националните отбори по художествена
Коментари Харесай

Дейзи Ланг посети грациите ни

Бившата професионална боксьорка Дейзи Ланг посети националните тимове по художествена гимнастика на Националната спортна база " Раковски ".

Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, е трикратна международна шампионка по бокс в три разнообразни категории, единствената българка, призната в боксовата " Зала на славата ". След слизането си от кръга се изявява като актриса, взе участие в няколко холивудски продукции и в много реклами. Живее в Съединени американски щати повече от 10 години.

Ланг и девойките от националните гарнитури се сприятелиха доста бързо, описаха си взаимно за особеностите в техните спортове, за метода на тренировки и режимите. Тя изгледа тренировката на гимнастичките, опита някои детайли и получи като подарък топка с подписи от " златните девойки " на България.

В залата, с изключение на тимовете от другите национални гарнитури, които упражняват на " Раковски " и техните треньорски екипи, бяха още президентът на БФХГ Илиана Раева, Деспа Кателиева, шеф на националните тимове, вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова и други членове на федерацията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР